Gaborshoes.be (Online Shop)

Met de Gaborshoes online webshop gooit De Winter al sinds begin 2009 hoge ogen in het e-commerce landschap.
Dit is nu eens geen buitenlandse, maar een puur Belgische webshop die naast kopers uit eigen land ook klanten uit de ganse Europese Unie aantrekt. 
De webshop is dan ook volledig viertalig.

Het is een eenmerken-shop van het Duitse "Gabor" en u vindt er de ruimste keuze in Europa aan damesschoenen, laarzen, sandalen en ander schoeisel van dit topmerk.

Voor hen die toch nog enige watervrees hebben om online te kopen is deze webwinkel een ideale manier om het uit te proberen: alle online-betalingen zijn volledig beveiligd via de internationaal gereputeerde bedrijven Ogone, Atos Worldline en WeDeal.
 
Wij versturen de zendingen gratis in de Benelux, en u heeft als consument na ontvangst van de goederen steeds 14 dagen het recht om van de verkoop af te zien en de gekochte waren terug te bezorgen. 

Per model geven wij massaal veel informatie op deze webshop. Uw favoriete Gabors kiezen, kopen en betalen gaat er zeer vlot.  
Maar wanneer u toch nog zou verkiezen "tussen de schappen te struinen" bij de geur van het leder, kan u de webshop eveneens gebruiken om een voorkeuze maken van die Gabor-modellen die u het meest aanstaan.
U kan er checken of uw maat nog in voorraad is, om vervolgens de schoenen of laarzen aan te kopen ter plaatse in de shop in de Wiegstraat in Antwerpen, die dezelfde voorraad hebben.

De gaborshoes online webshop vindt u hier.


gaborshoes online webshop 645x420